Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tosyalı ‘Belediyeyi Birlikte Yöneteceğiz’

Cumhur İttifakı AK Parti
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Adliyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Tosyalı, İskenderun Adliyesi’nde sırasıyla Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan ve Adliye çalışanlarını ziyaret etti.

Tosyalı, “Bir toplumda adalet olmazsa ne huzur ne de barış olur, huzur ve barış olmayan bir toplumda sosyo-ekonomik kalkınma olamaz. İskenderun Adliyesi’nde hakimlerimiz, savcılarımız, kanun ve nizamlar ölçüsünde yargıyı başarıyla temsil ediyor” dedi. Gerçekleşen sohbette, İskenderun’un sorunları ve sorunların çözümü noktasında yapılacak olan çalışmalar konuşuldu.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gün içerisinde Uğur Okulları ve Doğa Koleji’ni ziyaret etti. Eğitime büyük önem verdiğini aktaran Tosyalı, öğrencilere ”Tüm çabamız sizlere iyi bir gelecek sunmak için. Yeter ki sizler çok okuyun, eğitim öğretimden asla geri kalmayın” diye seslendi.  Daha sonra Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Yılmazer ve Başkan Yardımcısı Alparslan Özdemir ile bir araya gelen Başkan Tosyalı, İskenderun’a dair hedeflerini anlattı.

Daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki perakende sebze ve balıkçı esnafını ziyaret eden Başkan Adayı Fatih Tosyalı, bol kazançlar diledi.Esnafın her zaman yanıda olacağını söyleyen Tosyalı, yoğun ilgi karşısında esnafa teşekkür ederek, “Esnafımızın taleplerini birebir dinleme imkanı elde ediyoruz. İskenderun için hep beraber gece gündüz demeden çalışacağız. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı daha rahat bir ortamda alışveriş yapabileceği, semt pazarları yapacağız. İskenderun’a hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda bizlere desteklerini ve dualarını esirgemeyen tüm değerli hemşehrilerime teşekkür ederek sevgi ve muhabbetlerimi sunarım” dedi.Ziyaretin ardından Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Fuat Gezgin’i ziyaret eden Tosyalı, sırasıyla sanayi karakolu, itfaiye personeli ve Çıraklık Eğitim Merkezi’ne geçerek, istek ve beklentileri dinledi.

Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Siyasi görüşü ve hayat tarzı ne olursa olsun bütün hemşerilerimiz belediye yönetiminde söz sahibi olacak. İstişare kültürünü İskenderun’a hakim kılacağız. Belediye faaliyetlerinde muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, üniversitelerimiz, eğitim camiamız, kadınlarımız, gençlerimiz, esnafımız, kısacası tüm hemşerilerimiz ve diğer kamu kurumlarıyla uyum, istişare ve koordinasyon içinde olacağız. İskenderun Belediyesi ve hükümetimizle işbirliğine açık bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Yönetimde şeffaflık ve ortak akıldan asla taviz vermeyeceğiz. Kısacası tüm değerleriyle İskenderun’umuzu birlikte yöneteceğiz” dedi.