Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tosyalı Basın İle Bir Araya Geldi

İttifakı AK Parti İskenderun

İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği programda, hedefi, misyonu, belediyecilik anlayışı ve projelerinden bahseden Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın yaptığı konuşma gazetecilerin büyük ilgisini çekti. Yerel seçimlerin çok önemli bir aşama olduğundan bahseden Tosyalı, “2019 Mart’ında ülkemizi ve şehrimizi yakından ilgilendiren bir seçim var. Bu vesileyle önümüzdeki seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu. Ülkenin tarihi bir kavşağın eşiğinde olduğunu aktaran Tosyalı, seçim çalışmaları süresince dilinden hiç düşürmediği birlik ve beraberlik olgusuna bir kez daha vurgu yaparak, “Bizler gönülleri Feth etmek mecburiyetindeyiz. Biliyoruz gönülleri fethetmek emek ister, özveri ister zor bir iştir. Bizler bu zor işe talibiz. Şehrimizin, belediyemizin sorunlarını biliyoruz. Sorunlarımız çözülmeyecek, halledilmeyecek meseleler değil. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi toplumumuzun tüm katmanlarında tesis etmektir. Kamu binalarımızı, belediyemizi, herkesin sahiplendiği Gönül diyarlarına çevirmektir. Önemli olan çıktığımız bu yolda bize güç ve kuvvet veren vatandaşlarımızın hayır duası ve tebessümü olacaktır” ifadelerini kullandı.

‘EN UFAK BİR ŞAHSİ BEKLENTİMİZ YOK’Tosyalı, “Benim en ufak şahsi bir beklentim yok, bizim tek amacımız şehrimize ve ilçemize hizmet etmek. Daha güzel bir İskenderun için gece gündüz çalışmak. Biz bu yola mesai arkadaşlarımızla beraber çıktık ve beraber yürüyeceğiz. Bizim birlikteliğimiz şehrimiz ve ilçemiz lehine devam edecek. Biz sorumluluk sahibi insanlar olarak şehrimize hizmet etmeye talibiz” diyerek, geçmiş dönemlerde İskenderun’a katkı sunan tüm belediye başkanlarına da hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

‘İSRAFIN ÖNÜNÜ KESECEĞİZ

’Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Cumhur İttifakı olarak çalmadık kapı bırakmıyoruz. Halka hizmet hakka hizmet ilkesiyle hareket ediyoruz. İskenderun için en güzelini düşünüyorum. Değerli basın mensupları; yazdıklarınızı okuyorum. Eleştirilerden ders çıkarıyoruz. Biz de menfaat ve çıkar olmaz. Bilerek yanlış olmaz. İskenderun’a hizmet ederken, bize yardımcı olun. Herkes denetçi olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız seçim manifestosunu açıklarken, sanki içimden geçenleri aktarmış. Manifestoda yer alan 11 madde de benim yol rehberimdir. Şeffaflık bizim işimiz. İhaleler kişiye özel ya da menfaat kazandırmak için olmayacak. Bundan menfaat kazanacak tek yer, İskenderun’dur. Halkımızdır! İhaleler kamera ortamında halka yansıtılacak. İsrafın önünü keseceğiz! 11 madde ana ilkemiz olacak. HBB ile ortadaki sorunu kaldıracağız” dedi.‘

HBB İLE İSKENDERUN BELEDİYESİ’Nİ BULUŞTURMALIYIZ

’Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında kendilerini sevgiyle karşılayan İskenderunlular’a teşekkür ederek, “En büyük sorun HBB’de yaşanıyor. Çok şikayet alıyoruz. İskenderun ile HBB’yi buluşturmalıyız. HBB Adayımız Sayın İbrahim Güler çok çalışıyor. Burada herkes İskenderun’a katkı sunacak. ‘Hayırda hizmet eden Hayırda hissedar olur’ derler. Bu güzel şehri hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz! Gittiğimiz her yerde bize gönüllerine açan hemşehrilerimizi gördükçe, çok mutlu oluyorum. Şu kış aylarında, yağmurda bizi heyecanla bekliyorlar. İskenderun’da işte bu ruh kazanacak. İyi ki İskenderunluları tanıyorum. Yürekleri kocaman. Her yerde bize sahip çıkıyorlar. Allah mahcup etmesin” dedi.‘

5 MART’TA PROJELERİMİZİ AÇIKLIYORUZ’

5 Mart tarihinde Yazıcı Kültür Merkezi’nde açıklayacakları proje lansmanı hakkında konuşan Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İskenderun’da eksikliği hissedilen birçok proje üzerinde konuştuk. Çok güzel projelerimiz var. Örneğin, bisiklet yolu. Stadyum civarında park. Kadın eğitim merkezleri, çocuk kulübü.. İSTE’de kütüphanemiz olacak. Orada gölet yapıldı, şimdi de çay bahçeleri yapılacak.. İskenderun bu şekilde, üniversite ile buluşacak. Bizim yönetim anlayışımızda şu var; herkes işini doğru yapacak. İskenderun’da çukur çamur olmayacak. Belediyemizde çalışan mevcut arkadaşlarımızdan maksimum faydalanacağız. Herkes İskenderun’un hizmetkarı olacak. Kimsenin ideolojisine bakmam, gayret eden çalışan bizim için önemli. Bu konuda başarılı olmuş diğer illerimizdeki büyükşehirlerden destek alır, düşüncelerinden faydalanacağız” dedi.‘YEŞİLE ÖNEM VERİYORUZ’

İskenderun’da birçok yeri yeşil alana kavuşturacaklarını anlatan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Yeşile büyük önem veriyoruz. Parkı olmayan mahallelerimiz var. Gittiğim her yerde eksiklikleri yazıyoruz. Ziraat Bahçesi devasa parka dönüşecek. SSK’nın olduğu yer, yeni hastane kurulunca parka dönüşecek” diye konuştu.

‘HERKES BİZE ULAŞACAK’

Tosyalı konuşmasının devamında, “Bazı kişiler diyor ki, Fatih Tosyalı’ya ulaşmak mümkün olmayacak. Ne demek bu? Bana ulaşamayan hiç kimse yok, olamaz da. Bu salonda hangi basın mensubu bana ulaşamadı? Bizler Allah’ın izniyle kazandığımızda, kapılarımız sonuna kadar açık olacak. Herkes fikrini, istek ve taleplerini bize rahatlıkla aktarabilecek. Bizim işimiz bu. Sabah 5’te ayaktayım. Birkaç saat uykuyla duruyorum. Herşey daha güzel bir İskenderun için. Bizler şehrimize aşkla bağlıyız” dedi.

‘VATANINI SEVEN HERKES BİZİMLEDİR’

Zillet ittifakı’ söylemleri hakında bir soruya yanıt veren Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Ben hiçbir zaman insanlarımızı ideolojik pencereden ayırmadım. Buna da hakkım yok. Ancak her kim vatanın parçalanmasına, şer odakların çizgisinden yürüyorsa, onlarla işimiz olmaz. Vatanına bağlı, vatanı için çalışan, milleti için çabalayan herkes bizimledir” diyerek, vatana bağlılık vurgusu yaptı.