Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SOSYAL MEDYADAN KÜTÜPHANE ÇAĞRISINA DESTEK

Kırıkhan Zeytindalı Ortaokulu öğretmenleri

Kırıkhan Zeytindalı Ortaokulu öğretmenleri sosyal medyadan yaptıkları kütüphane için kitap çağrısına Hatay Yardımlaşma Derneği destek verdi.

Okul girişinde kütüphane oluşturarak sosyal medyadan kitap çağrısı yapan Zeytindalı Ortaokulu öğretmenlerine HAYAD Derneği kitap ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için kışlık kıyafet desteğinde bulundu.

HAYAD Derneği hayırseverler tarafından gönderilen kitapları okul kütüphanesine bağışlarken öğretmenler tarafından daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye bot, mont, çorap, kaşkol ve eldiven yardımında bulundu.

Okul Müdür Yardımcısı Çetin Söyler yaptığı açıklamada ”Öğrencilerimiz geleceğimiz, gelecek nesillerimizi iyi bir şekilde yetiştirmemiz gerekiyor ve bunlarda kitapsız olmaz, kitap eksiğimizi sosyal medya üzerinden paylaştık, HAYAD Derneği de bu yardımımıza destek olarak bugün okulumuza destekte bulundular.” dedi.

Hayır sahiplerine teşekkür eden Söyler, Yardımların devamını beklediklerini söyledi.

HAYAD Dernek Başkanı Rahmi Vardı ise, hayırseverler tarafından desteklenen HAYAD Derneğinin yardımlarının devam edeceğini söyledi.