Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

METEOROLOJİ BÖLGEMİZİ UYARDI

Rüzgarın; Hatay’ın batı ilçeleri

Meteoroloji bölgemizi uyardı

Rüzgarın; Hatay’ın batı ilçeleri (Antakya, Yayladağı, Samandağ, İskenderun, Arsuz, Payas, Belen, Dörtyol ve Erzin) ile Osmaniye’nin güney kesimlerinde  (Osmaniye, Toprakkale, Hasanbeyli, Düziçi ve Bahçe) doğulu yönlerden aralıklarla kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa, zaman zaman 90 km/sa) şeklinde esmesi beklenmekte.

Fırtınanın akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunsı istenildi.

Denizler için uyarı

Orta ve Doğu Akdeniz açıkları ile Hatay kıyılarında rüzgârın gece saatlerine kadar doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 km/sa) fırtına, zaman zaman 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.