Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

METE ASLAN ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR..

Seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’un

Seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’un her köşesini gezen Mete Aslan’a kadınlardan da yoğun ilgi var. Şehrimizin kadın kuaförlerinden Hair & Make up Artist Dilek Tabak ve işyeri personeli Mete Aslan’ı mağazaya davet ederek sohbet etme fırsatı buldular.
Mete Aslan’ı özlediklerini ve İskenderun için yeniden huzurun sağlanması için mete Aslan’ın belediye başkanı olması gerektiğini söyleyen kadınlar Aslan’la birlikte İskenderun’un yeniden şaha kalkacağını ifade ettiler.
Mete Aslan ise bu ilgi ve alakadan dolayı bayanlara teşekkür ederek, “1994 yılını hatırlayın. Bir bayanın sahilde gezemediği yıllar. Sizler bugün aynı şikayetleri bu defa Suriyeliler için söylüyorsunuz. Sizlerin bu olumsuzlukları görüp beni yeniden başkan yapma isteğinize kayıtsız kalmayarak aday oldum. Allah kısmet ederse ve belediye başkanı seçilirsem Suriyelilere İskenderun’un halkına ve hassasiyetlerine ayak uydurmalarını sağlayacağım. Bugün sahilde yan gelip çimende yatan Suriyeli gençler varsa ve benim gencim onların topraklarında şehit oluyorsa bu beni rahatsız eder. Siz hiç merak etmeyin, İskenderun eski huzur ve güven ortamına kavuşacak” dedi.