Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ…..

İskenderun halkından gelen yoğun

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve sakalGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

İskenderun halkından gelen yoğun istek üzerine yeniden belediye başkan adayı olan efsane başkan Mete Aslan, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile start verdi.

       İskenderun ittifakı sloganıyla meydanlara inen Mete Aslan’a esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yolda kendisini görenlerin büyük sevgi gösterisiyle karşılaşan Mete Aslan, her esnafla ve yoldan geçen vatandaşlarla tokalaştı.

       İskenderun’un 10 yıllık yokluğunda tarihinin en kötü iki dönemini geçirdiğini ifade eden vatandaşlar Mete Aslan’ın artık yeniden bu memleketin şehri-emini olması gerektiğini söylediler.

       Sabah saatlerinde seçim bürosundan kalabalık bir topluluk ile önce şehit Pamir Caddesine geçen Mete Aslan, yol boyu halkın ilgisiyle karşılaştılar. Özellikle her karşılaştığı genç kesim yaşları itibariyle kendisinin belediye başkanlığını göremediklerini ancak doğdukları günden bu güne ismini duyduklarını söylediler. Gençlerin efsane başkan olarak sizi tanıyoruz dediği Mete Aslan ise gençleri bağrına basarak onlarla sohbet ettiler.

       Her karşılaştığı vatandaşın şehrin temizliği ile şikâyetleri ile karşılaşan Mete Aslan, “Ben de bu memlekette yaşıyorum ve sizin bu yaşadığınız sıkıntıları ben de yaşıyorum. Sadece temizlik değil şehrin yolları huzuru da şikayet konusu. Bunları inşallah 1 Nisan’dan itibaren gidereceğiz ve İskenderun yeniden takdir edilen imrenilen bir şehir haline gelecek” dedi.

       Esnaf gezisinde bir vatandaşın “ Çok dedikodu var. Şer odakları sizi başarısız kılmak için türlü türlü uydurmalar ve dedikodular üretiyorlar.” Söylemine cevap veren Mete Aslan, “Beni satın alacak sermaye yok. Ben ille de belediye bakanı olayım demiyordum. Ancak sizlerin yoğun istek ve talepleri karşısında İskenderun’u sahipsiz bırakmamak için bu yola çıktım. Bu tür dedikodulara sakın itibar etmeyin. Mete Aslan hiçbir seçime başka amaçla çıkmamıştır. Biz kazanmak için bu yola çıktık ve inşallah kazanacağız” dedi.

       Şehit Pamir caddesi üzerindeki esnaflarla tek tek  tokalaşıp sohbet eden Mete Aslan, halktan gördüğü bu yoğun ilgiden memnun oldu. Halkın bu özlem ve isteklerine cevapsız kalamayacağını söyleyen Mete Aslan, İSKENDERUN İTTİFAKI sloganıyla seçimlere kadar yoğun bir seçim süreci yaşayacak .

       Bu arada cumhur ittifakı seçim bürosuna da uğramadan geçmeyen Mete Aslan, burada MHP’li partililerle tek tek el sıkıştı.  Başarılar temennisinde bulunan Mete Aslan, MHP’li partililer tarafından da ayakta karşılandı ve karşılıklı başarı temennilerinde bulundular.Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, takım elbise