Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAYSPOR’A 4-2 YETMEDİ

Antakya Atatürk Stadı tribünlerinde

Antakya Atatürk Stadı tribünlerinde taraftarların hınca hınç doldurduğu karşılaşmayı Hatay Valisi Rahmi Doğan, Milletvekilleri, Galatasaray yöneticileri, HBB Başkanı Lütfü Savaş, eşi de birlikte izledi.

 

İlk karşılaşmayı kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 kazanan Galatasaray, bugünkü maçta 21. Dakikada Muğdat Çelik ile golü buldu ve her iki takım da bu skorla soyunma odasına girdi.

 

İkinci yarda 53. dakikada Galatasaray Emre Akbaba’nın attığı golle skoru 0-2’ye çıkardı.

 

Maçın 59 ve 71. Dakikalarında Hatayspor’un kazandığı penaltı atışlarını kullanan Gökhan Karadeniz gole çevirince durum eşitlendi. 8 dakika sonra (79)’da Mirkan Aydın, 84’de Galatasaray’ın kalecisi İsmail Çipe, kendi kalesine attığı tartışmalı golle Hatayspor 4-2 öne geçti. 90 dakikalık normal süre bitti ve dördüncü hakem 7 dakikalık uzatma ekledi.

Uzatmaların son dakikalarında Galatasaray savunma hattından gelen uzun pası alan Henry Onyekuru, rakip defansı da geçerek Hatayspor kalecisinin solundan topu boş kaleye göndererek ağlarla buluşturdu, ancak yan hakemin ofsait kararıyla gol sayılmadı.

 

Karşılaşma ev sahibi ekip Hatayspor’un 4-2’lik galibiyetiyle biterken, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde turu atlayan taraf Galatasaray oldu.