Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÖRTYOL’DA LÜTFÜ SAVAŞ COŞKUSU

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Dörtyol’da Lütfü Savaş coşkusu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 18 Şubat Pazartesi günü milli mücadelede ilk kurşunun atıldığı Dörtyol ilçesinde Millet İttifakı Seçim Ofisi açılışına katıldı.

Coşkulu kalabalıkla ve yoğun katılım ile gerçekleştirilen açılışa Başkan Savaş’ın yanı sıra Millet İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı Metehan Duduoğlu, İyi Parti İl Başkanı Ali Seçer, CHP ve İYİ Parti yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Açılışta ilk olarak hemşehrileri ile düşüncelerini paylaşan Metehan Duduoğlu, “ Hangi partiden aday olduğum önemli değil, 31 Mart günü tüm Dörtyol’un belediye başkanı olacağım. Bu seçimde sizlerden istediğim partileri bir yana bırakın; kim çocuklarımıza daha iyi bir memleket vadediyorsa, kimin Dörtyol’u daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyorsanız oyunuzu ona verin. Biliyorum ki Millet İttifakı hem ilçemize hem şehrimize hem de ülkemize hayırlı gelecek” dedi.

“YÖNÜ ANKARAYA DÖNÜK TÜRK BAYRAĞI’NIN GÖLGESİNDE ONURLU BİR YAŞAM SÜREN HERKESİN OYUNU İSTİYORUZ”

Dörtyollu vatandaşların yoğun sevgi seli ve tezahüratı ile karşılanan Başkan Savaş, “Hatay için Dörtyol’un önemi oldukça büyük. Kurtuluş mücadelesinde ilk kurşunun atıldığı ve ilk meşalenin yandığı Dörtyol’daki tüm dostlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz millet ittifakı olarak; hangi dine, hangi mezhebe mensup olursa olsun ve daha önce hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun; içinde insan sevgisi olan, yönü Ankara’ya dönük, Türk Bayrağı’nın gölgesinde onurlu bir yaşam sürmek isteyen, vatandaşlık görevlerini layığı ile yerine getiren herkesin oyunu istiyoruz. Bizim yerimiz milletin yeri, biz burada sizleri temsil ediyoruz” dedi.

“AY YILDIZ NEYİ TEMSİL EDİYORSA BEN DE ONU TEMSİL EDİYORUM” 

Konuşmasının devamında Dörtyol’un yayla yollarının yapıldığını ve arıtma tesisini bitirdiklerini altını çizen Başkan Savaş, “Hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam edecek. Bizim milli ve manevi değerlerimize olan hassasiyetimizden dolayı bize laf söyleyemiyorlar. Ay yıldız neyi temsil ediyorsa ben de onu temsil ediyorum. Biz ay yıldızlı bayrağa feda oluruz, Hatay halkının hassasiyeti neyse Lütfü Savaş’ın da hassasiyeti odur, Hatay halkının sıkıntısı neyse, Lütfü Savaş’ın da sıkıntısı odur, çünkü ben yetkiyi sizden aldım. Sizin adınıza doğruları söylemeye de devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın geçmiş HBB meclis toplantılarında Dörtyol’a yapılması planlanan eski içme suyu hatları yenileme çalışmaları için hayır oyu kullandığını vurgulayan Başkan Savaş, “ Benim sizlerin gönlündeki yerimi almak ve sırf bana iş yaptırmamak için Dörtyol’a hizmeti engellediler. Alt yapının bittiği yerlerde üst yapı çalışmalarına da hayır diyerek işlerin gecikmesini sağladılar. Amaçları beni sizlere hizmet yapmıyormuş gibi göstermek. Bizlere izin veren iki değer var; biri Rabbim diğeri de sizlersiniz” açıklamalarında bulunarak Dörtyol Millet İttifakı Seçim Ofisi’nin açılışını katılımcılarla birlikte gerçekleştirdi.