Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demokrat Parti Belediye Başkanı Mete Aslan Denizcilerde Bulunan Kırıkhanlılar ve Hassalılar Derneğini Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Demokrat Parti Belediye Başkanı Mete Aslan Denizcilerde bulunan Kırıkhanlılar ve Hassalılar Derneğini ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette dernek başkanı Mehmet Altay, tüm siyasi partilere ve adaylarına eşit mesafede olduklarını her adayı üyeleri le buluşturduklarını ifade etti.
Mete Aslan ise tüm dernek üyeleri ile tanışarak sohbet etti. Ankara’nın dayatma adaylarına bir tepki olarak aday olduğunu ifade eden Mete Aslan, “ Ankara’da oturan beyler İskenderun’un özelliklerini yapısını bilmeden aday belirleyip halka dayatıyorlar. Biri cumhur ittifakı biri millet ittifakı demiş. Biz de İskenderun ittifakını kurduk. Bunu siz kurdunuz. İskenderunlular alternatif arıyorlardı bunun için de arkadaşlar beni bu görevden kaçamayacağımı söyleyerek aday olmamı sağladılar “ dedi.
Diğer adayların kişiliklerine lafı olmadığını söyleyen Mete Aslan, “İki aday da saygın birer insan… İşlerin iyiler. Ancak belediyecilik bir meslektir. Ben doktorluk yapamam veya demir çelik işini bilmem. 40 yıllık belediyeci olarak bu işi en iyi ben bilirim iddiam var. Denizciler bir beldeydi şimdi bir mahalle oldu. İskenderun’a bağladılar ancak İskenderun belediyesinin elinde hiçbir imkânı bırakmadılar. Bütçe dar. İş çok. Gelir kaynakları büyükşehirde. Yolumuzun kenarındaki araçların parası bile Antakya’ya gidiyor” dedi.
Ana projen var mı diye soruyorlar diyen Aslan, “Hiçbir projem yok!. Biz belediyeyi kazandığımız zaman neler yapabileceğimizi anlatmaya gerek yok çünkü. Belediyenin tüm gelirleri büyükşehirde olduğu için İskenderun belediyesi olarak biz de büyükşehirden isteklerimiz olacak. Yolda zabıta mı yok? Arayacağız büyükşehiri burada eksiklik var diyeceğiz. Yapmadıysa biz yapacağız. Yapacağımız işleri büyükşehire söyleyeceğiz. Yaptılar yaptılar, yapmadılar ben İskenderun belediyesi olarak yaparım” dedi.
İskenderun’u yönetmek için İskenderun’un bilinmesi gerektiğinin de altını çizen Mete Aslan, “Diğer adaylarımızla şahsi olarak hiçbir sorunum ok. Ancak soruyorum Buluttepe ile Esen tepe mahallerinde bana bildiği bir sokağı göstersin. Yarın belediye başkanı olduğu zaman en az 2 yıl talimatla öneri ile belediyeyi yönetecek. Çünkü bilmeyecek. Yanındaki ekibin iyi niyetli olup olmadığını nereden bileceğiz. Demek istediğim İskenderun’un her sokağını her taşını kaldırımını bilen birisi olarak bu memleketi yeniden yönetmeye talibim. Oy tüccarlığı için de sizlere gelmedim. Ben İskenderun ittifakını anlatmaya geldim. Oy verirsiniz baş tacı, oy vermezsiniz saygı duyarım” dedi.