Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHUR İTTİFAKININ ERZİN SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Hatay HBB Büyükşehir Belediye

Hatay HBB Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, açılış konuşmasında Hatay’ın, gençlerimizin, yarınlarımızın, Erzin’in, geleceğinin ifşa ve imar edileceği edileceği bir seçime daha cumhur ittifakı ile birlikte gidiyoruz sözlerine dikkat çekti.

31 MART TA SAVAŞ BİTER, HATAY GÜLER

Güler konuşmasına şöyle devam etti: Biz Hatay’da 15 ilçede ve büyükşehir de 31 Mart itibarı ile rekor kıracağız ve burçlara Cumhur ittifakının sancağını dikeceğiz.

Çünkü özel ve güzel Bir memlekette yaşıyoruz, bu güzel memleket hak ettiği yere gelsin diye büyük şehir olundu. İlçe Belediyelerin yetkileri kısıtlandı, özel idareler büyük şehirlere devredildi. Bütçeler ve tüm ödenekler büyük şehre devredildi.

Yol, içme suyu, alt yapı, dolmuş halk otobüsleri, sebze hali, mezarlık mezbahane gibi tüm hizmetler büyük şehre devredildi. İlçe Belediyeleri sadece bulundukları merkezden sorumlu hale getirildi. hizmetler tek merkezden yönetilebilsin daha iyi çalışmalar getirilebilsin diye ..
Bölgemize baktığımızda 15 İl tamamı gerçekten büyükşehir oldu. Hatay’da ne yazık ki biz küme düştük Maraş, Urfa, Malatya, Mersin örneklerine baktığımızda açık ara farkı net görebilirsiniz. Ben Hatay lıyım Hataylı olmaktan gurur duyuyorum.

Ancak madalyonun diğer tarafında durum değişiyor diyen Güler, Maraş’ta olan Urfa’da, Mersin’de olan belediyecilik benim güzel memleketim de neden olmuyor?

KİMSE’NİN BABA’SININ BÜTÇESİ DEĞİLDİR

Bu belediyeler devletimizin halkımıza hizmet götürsün diye kurulmuşlardır yani sizlerindir kimsenin babasının bütçesi değildir.
Plan yok, program yok, mazeret var, pazarlık var, ne oy verdin ne hizmet istiyorsun? Gibi bir lakaytlıkla karşı karşıyayız.
Bu nedenle önce oy verin, sonra hizmet alırsınız anlayışını 31 Mart ta sandığa gömeceğiz.

Sonuca baktığımızda 5 yıl Hatay Büyükşehir oldu 7,5 katrilyon bütçesi olan büyükşehirde 5 yılda ne yapıldı?
Kocaman bir hiç……
Yol yok, su yok, doğal kaynakların denize döküldüğü Erzin de sahilimiz var, Burnaz Türkiye de örnek bir sahil ama ne yazık ki Erzin’li denize girmek için başka yerlere gidiyor.

BİRŞEY DEĞİŞECEK HER ŞEY DEĞİŞECEK

Beş yıldır yapılan tek bir şey var, hiçbir şey, bir şey değişecek her şey değişecek.

Biz Hataylıyız burası Erzin, burası Habibi Neccar diyarı, diğer illerde, yerli turizmi hareketlendiren insan girişi sağlayacak faaliyetler yapılıyor fuarlar, festivaller konferanslar yapılıyor ve şehirler kalkınıyor. 2018 yılında Hatay’da 1.600 bin nüfuslu Hatay’da iki fuar geçekleşti onlarda çadır fuar olarak ne yazık ki hayata geçti.
Bu benim Gücüme gidiyor…
Bu benim Kanıma dokunuyor…..
Türkiye de Hatay örnek bir il olması gerekirken kaderine terk edilmesi benim gücüme gidiyor.
Bir Hataylı olarak, Hatayı layık olduğu yerde görmek istiyorum.
Biz sadece yolları çamurdan çukurdan kurtarmayacağız Devletimizin bütçesi olan Büyükşehir Belediyenin bütçesini çar çur ettirmeyeceğiz..
Erzin’e her türlü hizmet geldiğini hep birlikte göreceğiz.
Bunu sizlere söyleyerek değil, yaşayarak yaşatarak göstereceğiz.
Evet, suyu yolu alt yapısı, yayla yolları sosyal tesis, burnaza sahil yolu ve tesisleri köy yolları, kanalizasyon, alt yapı, üst yapı, küçük sanayi esnafımızın yaşadığı tüm sıkıntıların nasıl çözüldüğünü hep birlikte göreceğiz.

Güler, konuşmasını tüm Erzin halkının ama özellikle gençlerimizin yarınlarını imar edeceğiz, ifşa ve ihya edeceğiz diyerek konuşmasına son verdi.

Erzin Demokrasi Caddesinde gerçekleşen seçim bürosunun açılışına Hatay HBB Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek ile yeni Erzin Belediye Başkan adayı Hüseyin Gökçe, MHP Erzin İlçe Başkanı Mehmet Eser, Ak Parti Gençlik Kolları Berat Büyükoğlan, Ülkü Ocakları Başkanı Rıza Koç ve çok sayıda vatandaş katıldılar.