Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL: MİLLET PARKI ÇOK YAKINDA TAMAMLANACAK.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayolları arazisine yapılan Millet Parkı’nı kısa süre sonra tamamlanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayolları arazisine yapılan Millet Parkı’nda çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü söyledi.

BİRÇOK HİZMETİ HAYATA GEÇİRDİK

Başkan Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar birçok hizmeti hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Toplumun her kesimine hizmet götürdük. Her mahalleye eşit hizmet verdik. Kimseyi ayrıştırmadan halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Hizmetlerin oluşmasında emeği geçen değerli meclis üyelerimizin çalışanlarımızın ve halkımızın her zaman görüşlerini önemsedik. Ortak akıl ile sorunları çözmeye çalıştık” dedi.

KISA BİR SÜRE SONRA HİZMETE GİRECEK

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun’a katkı sunmamızda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. İskenderun’un en önemli bölgesinde Fener Caddesi’nde eski Karayolları arazisine yaptığımız Millet Parkı çok yakında tamamlanacak. Kent insanının sosyal, kültürel alanda birçok ihtiyacına cevap verecek olan bu parkı İskenderun’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Millet Parkı kısa süre sonra hizmete girecektir” diye konuştu.