Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avukat Hanım, Meclis Yolunda…

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Meclis üyeleri, son yapılan başvurulardan sonra şekillendi. Listenin 11. Sırasında Av. Asuman Sevinç Şanal (Okur)’un yeralması isabetli bir karar olarak yorumlandı.

MESLEĞİNDE BAŞARILI

Okur ailesinin sevilen ferdi olan Asuman Sevinç Okur, hukuk eğitiminin ardından avukat mesleğini seçerek başarısını halen mesleğinde sürdürmeye devam ediyor.

İSKENDERUN VE ÇEVRESİNDE SEVİLEN BİR İSİM

Demokrat görüşüyle ve aktif sosyal renkleriyle CHP’nin Denizciler mahallesinde takdir gören Av. Asuman Sevinç Şanal (Okur), kendisi gibi başarılı meslektaşı olan Av.Fatih Şanal ile yaşamını birleştirdikten sonra yıllardır İskenderun Adliyesi’nde mesleklerine saygınlık katarak sempati topluyorlar.

İskenderun uzun çarşıda avukatlık bürosu bulunan Şanal çiftinin mutlu bir aile yaşantısıyla birlikte Asuman Sevinç Şanal (Okur), önümüzdeki yerel seçimlerde İskenderun’un hizmet alamayan noktalarına bunu sağlamak ve parti vizyonunu kentimizde daha üst seviyelere taşımak için CHP’de yıldızı parlayacak bir meclis üyesi olacağı dile getiriliyor.

PARTİ TABANI

“İSABETLİ BİR TERCİH”

Denizciler bölgesiyle birlikte İskenderun kent merkezindeki potansiyel demokrat tabanı temsil eden bazı çevreler, vizyon sahibi bir kadın üyenin memleket meclisinde olmasıyla isabetli bir tercih yapıldığına dikkat çekerek, “Asuman Sevinç Şanal (Okur), bizi başarıyla temsil ederek başarılı çalışmalar imza atacaktır. Mecliste bir kadın üyenin olması ayrıca bizi sevindiren bir gelişme olmuştur. Başta adayımız Dr. Yılmaz Şahutoğlu olmak üzere meclis üyesi adaylarıyla birlikte partililerin 31 mart seçimlerinden sonra İskenderun’u yönetmek üzere işe koyulacağını umut ediyoruz.” Dediler.