Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz, Asaf Güven İle Kenetlendi

Halkçı belediyecilik anlayışıyla, halkın

Halkçı belediyecilik anlayışıyla, halkın dertlerine derman olmak için çalışmalarını sürdüren CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Dr. Asaf Güven, haftasonunu yoğun bir programla geçirdi. Cumartesi günü Nardüzü, Konarlı, Övündük, Şarkonak ve Cumhuriyet Mahallelerinde, Pazar günü ise Gülcihan, Üçgüllük, Akçalı, Beyköy, Gökmeydan, Çetillik, Gözcüler, Hacıahmetli, Hüyük Mahallelerinde halkla iç içe geçiren Güven, hafta sonunu Uluçınar Merkez çarşı esnafını ziyaret ederek tamamladı.

 

14 mahalle başkan adayına ‘Güven’di

Gittiği heryerde davul zurna, sevgi gösterileri ve dualarla karşılanan Güven’e yoğun temposunda CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Hatay Milletvekili Adayı Riyat Kırmızıoğlu, eski belediye başkanları, belediye başkan aday adayları, meclis üyeleri, muhtarlar, partililer eşlik etti.  İki güne 14 mahalle gezisi ve esnaf ziyaretinin yanı sıra Belen Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını da sığdıran Asaf Güven, Arsuz aşkıyla çıktığı yolda azim ve kararlılığıyla takdir toplarken, belediye ve halk arasındaki iletişimin en üst düzeyde olması için hayata geçireceği yeni projesinden de bahsetti.

 

“Arsuz’da umudun fitilini ateşledik”

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Hakan Mazman, Nardüzü Mahallesi ziyaretinde Asaf Güven’e destek açıklamasını yenileyerek, herkesi CHP’ye sarılmaya davet ettiği konuşmasıyla alkış topladı. “Arsuz’da umudun fitilini ateşledik” diyen Mazman, martın sonunun bahar olacağına inandığını dile getirdi.

 

“Hem Arsuz’da hem büyükşehirde kazanacağız”

CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesi’nde yerel iktidarı sürdüreceğini belirterek, ilçeye hizmetlerin gelmesi için iki belediyeyi de kazanmanın önemine değindi ve CHP’ye oy istedi.

 

“Arsuz’daki güneşli hava baharın müjdecisi”

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ise, güneşli ve sıcak havanın Martın sonunda baharın gelişinin müjdecisi olduğunu belirterek, “Biz hem başarılı olmak için, hem Hatay’a ve ilçelerine değer katmak için çaba gösteriyoruz. İnanıyoruz, kazanacağız”  dedi.

 

“Bize Güven’in”

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven de coşkulu, içi içene sığmayan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, “Tatil gününde dinlenecekken herkesin burada olması, gözlerinin parıldaması ve var olan umudun devam edeceğini göstermesi beni daha çok umutlandırdı. Bu coşku için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra sürekli bir araya geleceğiz. 31 Martı büyük bir zaferle tamamlayacağız.  1 Nisan’a yeni bir sayfayla gireceğiz ve yeni hikayeleri birlikte yazacağız,. Halkın, bize ve CHP’ye güvenmeye devam edeceğine inanıyorum. Arsuz’un tüm mahallelerinde sorunları birlikte çözeceğiz. Kapımız size her zaman açık olacak. Sistemde yapılacak değişiklikle, iletişimin en üst düzeyde olması için mahallelerde komisyonlar, temsilciler ve komiteler oluşturacağız. Zaman zaman ben sizi ziyaret edeceğim, zaman zaman siz beni ziyaret edeceksiniz. Yapılabilecek şeyleri birlikte yapacağız, yasal olmayan şeyleri ise sizlere anlatacağız. Bunun sözünü size Dr. Asaf Güven sözü olarak veriyorum. İlçemizin sorunları var. Arsuz’u geleceğe taşıyacak projelerimiz var. En büyük sorunumuz, hatta Türkiye’nin sorunu ekonomik. Tarımda maalesef istenen şekilde çağın gereklerine, uygun yapılmıyor. Turizmde, üretimde, istihdamda sorunumuz var. 1 Nisan’dan itibaren inşallah sorunların hepsini birlikte konuşacağız” dedi.