Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYESİ TAKI TASARIM VE MEFRUŞAT KURSU YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bayanlara yönelik açılan el sanatları kurslarının devam ettiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kadınların sosyal, eğitsel ve mesleki yönden kendilerini geliştirmeleri sağlamak amacıyla dekoratif takı tasarım ve mefruşat kursu veriyor.

BAYANLAR EV EKONONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR

Başkan Seyfi Dingil,”İskenderun Belediyemizin Numune Mahallesi kültür evinde, kadınlara yönelik ücretsiz eğitim kursları devam ediyor. Düzenlenen eğitimlerde kadınların evlerini daha güzel daha dekoratif yapmaları ve bayanların yaptıkları ürünle ile ekonomik hayata katılımının sağlanmasının hedefleniyor. Ayrıca kültür evlerinde eğitim gören kadınların el becerilerini geliştirerek, ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar ”dedi.

KURSLAR YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Düzenlenen kurslarda kızına çeyiz yapmak isteyen, torununa nevresimlerini diken, kendi evi için bir şeyler üreten kadınlarımız var. Kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Halk eğitim merkezi eğitmenleri tarafından verilen kurslarımızdan bayanlarımız oldukça memnunlar. Düzenlenen kurslarda emeği geçenleri kutluyoruz” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde, kursların bitiminde kursiyerlere sertifikaları verilirken, çalışmalar da sergileniyor.