Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ YILA FİT GİR

2019 a merhaba diyeceğimiz

2019 a merhaba diyeceğimiz bu günlerde sen de yeni yıla fit girebilirsin.

Zayıflamada en önemli nokta motivasyondur.Önce kendine inanmalısın ve sonra hemen harekete geçmelisin.Yeni yılda formda girmek istiyorsan işte sana altın değerinde beslenme kuralları ;

KAHVALTISIZ ASLA

Günün en önemli öğününü atlamak yapılan hatalar arasında..Sağlıklı zayıflamak istiyorsan dengeli ve yeterli bir kahvaltıyla güne başlaman şart..

 SÜTLÜ KAHVE İLE TOK KALIN

1 fincan light sütle yapılmış türk kahvesi ya da nescafe sizi hem uzun süre tok tutacak,hem de aklınıza sık sık yeme düşüncesine engel olacaktır.Hem sizi rahatlatacak ,hem de öğün araları için yemek öncesi iştahınızı kontrol etmenizi sağlayacaktır.

SU İLE METABOLİZMANIZI CANLANDIRIN

Metabolizmayı çalıştırmanın ve vücudu temizlemenin en iyi yolu bol su içmektir.Düzenli su içme alışkanlığı kazanırsan daha kolay kilo verirsin.

ABUR CUBUR YERİNE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR

Sürekli yemek yemeye meyilliysen,elin ağzın boş durmuyorsa,bilgisayar ya da televizyon karşısında yemeden duramıyorsan kendine sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayarak beynini kandırabilirsin.Üzerine bolca limon sıkılmış marul ya da maydonoz tabağı yapın , ya da ince çubuklar halince kestiğin havucu bir bardak limonlu suya ekleyerek tüketebilirsin. Böylece el alışkanlığını tatmin edecek sağlıklı bir atıştırmalık elde edeceksin.

PORSİYON KONTROLÜ ÖNEMLİ

Ne yediğinizden çok ne yediğinize odaklanın. Ceviz beyne, fındık kalbe, zeytin damarlara dost… Güzel ama her şeyin fazlası zarar! Bu yüzden ufak tefek ama kalorisi çok yüksek “yararlı” besinlerle de kontollü bir ilişki kurun. Elini attığın her yiyeceği gözünle de mutlaka ölçmelisin. “Göz kararı”nı sen kontrol etmelisin.

2019 ‘UN FAVORİ BESİNİ

LEBLEBİ :

Posa içeriği yüksek besinler arasında leblebi en üst sıradadır.Mide leblebiyi sindirmek için fazla enerji harcar ve böylece günlük toplam harcanan enerji miktarını da arttırmış oluruz.Leblebiyi bol su ile birlikte aldığında seni tok tutar ve zayıflama diyetlerinin olmazsa olmazıdır.

yeni yıla fit gir ile ilgili görsel sonucu