Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜGVA HATAY TEMSİLCİLİĞİNDEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA)ülke ve bölge genelinde önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü ve TÜGVA Hatay Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

GENÇLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Gençlik bizim için son derece önemli. Eğer milletlerin yetiştirilmiş gençleri varsa, bu milletler hep uzun ömürlü olurlar. Türkiye Gençlik Vakfı da bu bağlamda büyük hizmetler yapmaktadır. Hem gençlerimizi en iyi eğitimleri almasını, en iyi şekilde bilgiden, ilimden istifade etmesini temin için çalışmakta, aynı zamanda ilimin yanında irfanında oluşa bilmesi, medeniyet değerlerimizin de gençlerimize en iyi şekilde nakşedilebilmesi için çaba ve gayret sarf etmektedir” dedi.

FAALİYETLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

TÜGVA ve İskenderun Belediyesi olarak yapılacak olan projeler ve çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü ,“Öncelikle Belediye Başkanımıza bizi misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Türkiye Gençlik Vakfı Hatay İl Temsilciliği olarak, yeni nesil gençlik vakfı felsefesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimize yönelik olarak sosyal ve kültürel faaliyetler düzenliyoruz. Gençlerimizin, vatanına, milletine, devletini ve bayrağına bağlı bir şekilde yetişmeleri çok önemli” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, konukları ile yapılması düşünülen faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.