Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAHİL CAMİİ KISA BİR SÜRE SONRA AÇILACAK

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camiinin(Nihal Atakaş Camii) kısa bir süre sonra hizmete açılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun Müftüsü Osman Şekerci ve çevre İlçe Müftüleri ile birlikte çok yakında açılacak olan Sahil Camiinde (Nihal Atakaş Camii) incelemelerde bulundu.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Caminin kente ayrı bir güzellik kattığını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İl Müftülerimiz ve ilçe müftülerimiz ile birlikte camiimizde yapılan son çalışmaları yerinde inceledik. Büyük ölçüde çalışmalar tamamlandı. Bir kaç ince işçilik işleri kaldı. Kentimizde yakışır bir camii inşa edildi. Sahil camimiz (Nihal Atakaş camiimiz )İskenderun’da çok yakıştı. Bu anlamda caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever işadamımız Recep Atakaş beye tüm emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Çalışmalar büyük bir özenle ve titizlikle yapıldı. Camii inşaatın projeye uygun bir şekilde inşaa edildi. Son derece detaylı bir şekilde projelendirilen cami örnek bir şekilde yapıldı. Yüce Rabbim hayırlısıyla hep birlikte caminin açılışını da yapmayı bizlere nasip etsin inşallah” diye konuştu.