Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN ADAYI KİM OLACAK?

2018 Mart yerel seçimler

2018 Mart yerel seçimler için geri sayım başladı. İl adaylarını açıklayan partilerin genel merkezlerinin bu hafta ilçeleri açıklaması bekleniyor.

İskenderun Belediye Başkanlığı için Ak Parti ve CHP’den çok sayıda aday adayı aday yarışına girdi. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yılmaz Şahutoğlu, Bülent Bozdoğan, Yusuf Civelek, Ümit Günay, Öztürk Çolak, Muhsine Korkmaz gibi isimler yarışın içinde görülürken, anketlerde Mete Aslan’ın da adı geçmesiyle açıklanacak adayın kim olacağı merakla bekleniyor.

Ak Parti’de Başkan Seyfi Dingil aday adaylığını ilk açıklayan isim olmuştu. Abdulkerim Güven, Bülent Özer, Mehmet Ergündüz, Ergün Gözüküçük, Ali Soylu, Filiz Özçörekçi ve daha birçok isim yeralırken partinin ilçe başkanı Bestami Bilgili’nin istifa edip aday adaylığına soyunması gözleri genel merekeze çevirdi.

MHP’de ise diğer partilere göre aday adayı bolluğu yok, ancak İbrahim Gül üzerinde partinin fikir birliği olduğu görülüyor. Bununla birlikte ittifak beklentisinin adaylığa nasıl yansıyacağı da MHP’nin seçimdeki yol haritasını belirleyecek.