Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL, TÜGVA ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)ülke ve bölge genelinde bir çok önemli projeye imza attığını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi ve TÜGVA organizasyonu ile kentimize gelen Yazar Berin Tuncel, TÜGVA Genel Merkez Yöneticileri, TÜGVA Hatay İl Kadın ve Aile Koordinatörlüğü üyelerini, İskenderun protokolünün eşlerini eşlerini, Down Cafe’de konuk etti.

Konuklarını İskenderun’da ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil,”Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin vatanına, milletine, bayrağına bağlı olarak yetişmeleri son derece önemli. Sizlerde bu anlamda düzenlemiş olduğunuz faaliyetler, seminerler ,paneller ile bilinçli bir gençliğin yetişmesinde önemli bir rol oynuyorsunuz.Bizler her zaman bu tip organizasyonlara destek olduk olmaya devam edeceğiz” dedi.

İskenderun’da son derece iyi karşılandıklarını belirten Yazar Berin Tuncel, TÜGVA Genel Merkez Yöneticileri ve TÜGVA Hatay İl Kadın ve Aile Koordinatörlüğü üyeleri de,”Bizleri İskenderun’da misafir eden Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e ve çok değerli eşlerine teşekkür ediyoruz. Bizlerin amacı yeni nesil vakıfçılık anlayışı çerçevesinde yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip gençliktir. Bu çerçevede Türkiye genelinde ve bölgede çalışmalarımıza devam ediyoruz”       şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.