Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ ATA’DAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E VEDA ZİYARETİ

Cumhurbaşkanlığı 2018/202 sayılı atama

Cumhurbaşkanlığı 2018/202 sayılı atama kararı ile Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Hatay Valisi Erdal Ata, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu.

Vali Ata’yı ziyaretinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, çiçekle karşıladı.

Hatay Valisi Erdal Ata ziyarette yaptığı konuşmada yaklaşık iki yıl süreyle görev yaptığı Hatay’da hep birlikte güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İskenderun Belediyesi ile bu iki yıllık süre zarfında uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Ata, “İskenderun ülkemizin zenginliğine zenginlik katan önemli ve önde gelen merkezlerden biridir. İnanıyorum ki İskenderun ilçemiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin, ülkemizin başta ekonomisi olmak üzere sosyal ve kültür hayatına çok daha fazla katkıda bulunmaya devam edecektir. Tüm İskenderun halkına selamlarımı sunuyoruz ” diye konuştu.

Vali Ata’ya görev süresi boyunca Hatay’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil, “Bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü şükranlarımızı arz ediyoruz. Sayın Valimiz her projemizde her çalışmamamızda yanımızda oldu desteklerini eksik etmedi. Birlikte geçirdiğimiz görev süresinde İskenderun için birçok önemli çalışmaya birlikte imza attık, şahsım ve İskenderunlular adına kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, Vali Ata’ya plaket takdim etti.