Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Organ Bağışı ile başka hayatlara umut olun

3-9 Kasım Organ Bağışı

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Özel Defne Hastanesinde organ bağışı konusunda vatandaşların duyarlılığını artırmak ve bilgilendirmek amacı ile stant açıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri stantta Defne Hastanesi organ bağışı koordinatörü Sakine Atasoy, Anestezi ve Reanimasyon uzmanı Cemil Gülücü, İşletme Müdür Yardımcısı İbrahim Ünal ,Başhemşire Nursen Ülke ve sağlık personeli katıldı.

“Organ bağışı ile başka hayatlara umut olun” sloganı hastane giriş salonunda gün boyu devam eden etkinlikte hasta ve hasta yakınlarına Organ bağışı konusunda bilgilendirmeler yapılırken bu konuda önyargı ve korkudan kaynaklı olarak organ bağışına uzak duran vatandaşlar tarafından organ bağışında bulundular.Organ Nakli Nedir? Hangi organ ve dokuların nakli yapılmaktadır? Bağışlanan organlar kime nakledilir? Kimler organ bağışında bulunabilir? Beyin ölümü nedir?  Ve Organ bağışı dinimizce uygunmudur? Konularında bilgilendirmelerin yapıldığı stanta yoğun ilgi gösteren vatandaşlara konu ile ilgili broşürler de dağıtıldı.

Düzenlemiş oldukları etkinliğin organ bağışı konusunda katkı sağlamasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başhemşire Nursen Ülke organ bağışında bulunarak bu konuya ne kadar özen gösterdiklerini gözler önüne serdi.

Özel Defne Hastanesi organ bağışı koordinatörü Sakine Atasoy ve ekip arkadaşları hafta içerisinde Doğa Koleji ve Defne Anadolu Lisesinde düzenleyecekleri programlar ile bilgilendirme çalışmalarına devam edecekler.