Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEHMET ERGÜNDÜZ BAŞVURU YAPTI

Ergündüz’ün adaylık başvurusu diğerlerinden

Ergündüz’ün adaylık başvurusu diğerlerinden farklı

İskenderun’da günlük olarak yayınlanan Esin Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Mehmet Ergündüz, İskenderun Belediye Başkanlığı Aday Adaylık dosyasını geniş katılımlı bir törenle Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatına sundu.

Meslektaşlarının tam kadro desteğini arkasına alarak, ‘Her kesin ve her kesimin adayıyım” diyen Ergündüz, gazeteci olması dolayısıyla İskenderun’u ve yapılması gerekenleri çok iyi bildiğini ve her zaman halkın arasında olduğunu belirterek, aday adaylığı dosyasını Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Beyazıt Bilgili’ye verdi.

“Birlik ve beraberlik içerisinde kenetleneceğiz”
Hem gazeteci, hem de işadamı olarak yakından tanıdığı Mehmet Ergündüz’e çıkmış olduğu yolda başarılar dileyen Başkan Bilgili, “31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Mehmet kardeşime çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Bizler teşkilatlar olarak bütün aday adayı kardeşlerimize aynı mesafede olup, hepsiyle beraber bu yolda yürüyeceğimizin sözünü veriyoruz. Başvuru sürecimiz 16 Kasım’a kadar uzatıldı. Bu süreçten sonra tüm aday adayı arkadaşlarımızla yapacağımız etkinliklerde birlikte olacağız. Tabiî ki aday adayı arkadaşlarımızdan birisine yalnızca görev tebliğ edilecek. Bu görev verildikten sonra birlik ve beraberlik içerisinde o adayımızın yanında kenetleneceğiz. Yapılacak olan seçimlerin İskenderun’umuza, Hatay’ımıza ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini diliyorum. Dilerim ki; İskenderun Belediyesine de, HBB’ye de Ak Parti bayrağını dikmeyi rabbim bize nasip etsin” dedi.

“Rakiplerime 20 bin fark atacağım”
Esin Gazetesi İmtiyaz Sahibi İşadamı Mehmet Ergündüz de, kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür ederek, “Biz gazeteci arkadaşlarımızla oluşturduğumuz ekibimizle İskenderun’u yönetmeye talibiz. Her biri pırlanta gibi insanlar. Bu ekiple İskenderun Belediyesi’ne beni aday adayı değil de aday olarak gösterirseniz en az 20 bin fark atacağıma arkadaşlarımın huzurunda söz veriyorum ve oldukça iddialı konuşuyorum. Çok fazla gezmeyeceğim. Çünkü ben zaten hep halkın ve vatandaşlarımın arasındayım. Aday olduktan sonra da sıkmadık el bırakmayacağım. Bunun için arkadaşlarımla birlikte aday gibi çalışacağız ve İskenderun Belediyesi’ni bir kez daha Ak Partili bir belediye yapacağız. Çünkü ben ‘Her kesimin ve herkesin adayıyım’” şeklinde konuştu.