Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL ATATÜRK’Ü ANMA TÖREN VE PROĞRAMLARINA KATILDI

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma tören ve programına katıldı.

Anma törenleri kapsamında ilk olarak İskenderun Kaymakam vekili Vali yardımcısı Erol Özkan, 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılıç ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Askeri ve sivil erkân, öğrenciler, bürokratlar STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşların katıldığı törende, saat 09.05’de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okundu.

TÖRENLER KÜLTÜR MERKEZİNDE DEVAM ETTİ

Tören, Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen anma programı ile devam etti.

Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımız okundu.

Günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasının yapılmasının ardından Atatürk’ün askeri yönüyle ilgili garnizon komutanlığı tarafından sunum yapıldı.

10 Kasım nedeni ile Atatürk konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarından dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Ardından 10 Kasım adlı oratoryo sahnelenerek gençliğe hitabe okundu.

Son olarak İskenderun Kaymakam vekili Vali yardımcısı Erol Özkan, 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılıç ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil program bitiminde öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.