Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN SEYFİ DİNGİL: ENGELLİ KURSİYERLERİMİZ EL İŞİ SERGİSİ AÇIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahildeki Engelsiz Atölye salonunda eğitim alan kursiyerlerin el işi sergisi açacaklarını söyledi.

Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten başkan Seyfi Dingil, açılacak olan sergi hakkında bilgiler verdi.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Sergi açılışına tüm halkımızın davetli olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil,”Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile T.C. Kalkınma Bakanlığı SODES (Sosyal Destek Programı) ve Hatay Valiliği tarafından finanse edilen ‘Engelliyim, Engel Tanımam’ projesi tamamlanmak üzere. Sahilde bulunan İskenderun Belediyesi Engelsiz Atölye salonunda engelli bireylere çeşitli kurslar verildi. Kurs sonunda yapılan el işi ürünler sergilenecek ”dedi.

ENGELLİ VATANDAŞLARIN HER ZAMAN YANINDA OLDUK

Serginin İskenderun Belediyesi sanat galerisinde açılacağını belirten Başkan Seyfi Dingil,”Serginiz saat 11.00’da açılacak bir hafta süre ile açık kalacak. Bu kursta engelli kursiyerlerimiz var olan yeteneklerini ortaya çıkararak çok güzel eserler ortaya çıkardılar. Amaç engelli kursiyerlere güzel bir meslek kazandırmaktı kursumuzla bunu başardığımızı düşünüyorum. “şeklinde konuştu.

Verilen eğitimlerde dolayı memnun olduklarını belirten engelli kursiyerler ise ,”İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz. Burada oldukça verimli eğitimler aldık. Sağ olsun hocalarımız bizimle yakında ilgilendi. Bizleri bu olanağını sağlayan kişilere, kurum ve kuruluşlardan Allah razı olsun.”şeklinde konuştular.