Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazeteciler Cemiyeti, yurt dışının kapılarını üyelerine açtı

  HABER: Abdurrezzak NAZLI- 

 

HABER: Abdurrezzak NAZLI-  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, (İGC) başta Veysel Cıncık olmak üzere yapılan başarılı organizasyon ile  üye gazeteciler KKTC’ne 3 günlük bir gezi düzenlediler.

31 Mart seçimlerine doğru başlayacak yoğun haber trafiği öncesinde İGC üyesi basın mensupları, KKTC’de moral depoladılar. İskenderunlu gazetecilerinin yoğun duyguların yaşandığı Karaoğlanoğlu Şehitliği ile 1974 Kıbrıs çıkarmasının yapıldığı Girne  Sahili otarih kokan bir atmısferde ve askerimizin müthiş sunumuyla anlamlı bir ziyarete dönüştü.

Yan tarafındaki arazide Kıbrıs Savaşı’nda kullanılan askeri araçların sergilendiği açık hava müzesi olan Karaoğlanoğlu Şehitliği, gazetecileri duygulandırdı. Burada görevli Türk Subayları, konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. İskenderunlu gazeteciler, yavru vatan uğruna canlarını veren bu kahramanlar için Fatiha okudular ve anı fotoğrafı çektirdiler.

Gezinin yoğun şekilde çalışan İGC üyesi gazetecilerin hakkı olduğunu belirten Başkan Veysel Cıncık, ”bu tür geziler hem dinlenmeyi amaçlamaktadır, hem de yeni yerler görmeyi, yeni insanlarla tanışmayı . İmkanlarımız ölçüsünde önümüzdeki yılda da  İGC olarak, yurt içi ve yurt dışı gezileri yapmayı düşünüyoruz.dedi.