Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yayman: “Hain Terör Örgütü PKK Hak Ettiği Cevabı Alacak”

AK Parti Hatay Milletvekili

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Batman ve Hakkari’de 9 askerimizin şehit olduğu saldırılara dikat çekerek teröristlerin hak ettiği cevabı alacağını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda söz alan Doç. Dr. Hüseyin Yayman, “Bugün Hakkari Çukurca’da şehit düşen Mehmetçik’imize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Vekalet savaşının taşeronluğuna soyunan başta PKK olmak üzere diğer terör örgütlerine milletimiz hak ettiği cevabı verecektir.” dedi.

Hatay’a geldiği ilk günden itibaren gece gündüz çalışan ve sürekli halkla beraber olan Yayman, Irak ve Suriye Tezkeresinin uzatılması konusunda TBMM’de söz aldıktan sonra dün de Hatay’la ilgili konuştu..

Yayman, Amik ovasına can veren Menzelet ve Kılavuzlu barajlarını Genel Kurul gündemine taşıdı.

Tahtaköprü Projesi hakkında Genel Kurulu bilgilendiren Ak Parti’li Yayman, “Burada bir suni nehir yapıldı, Menzelet ve Kılavuzlu Barajı’ndan 105 kilometre uzunluğunda, 15 metre eninde, 6 metre derinliğinde ve 3 Katrilyon TL mal olan bir proje gerçekleştirildi.” İfadelerini kullandı..

Yayman, “Ceyhan Nehri’nin suyunun Reyhanlı’ya ve Kırıkhan’a gelmesinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Hükümetimize, Tarım ve Orman Bakanına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi..