Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MURAT KARABACAK Payas Belediye Başkanı olmak için görev verilirse buna hazır!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Payas’taki

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Payas’taki güçlü ismi, iş dünyasının başarılı genç işadamı Murat Karabacak’ın ismi yaklaşan yerel seçimler öncesinde Payas Belediye Başkan aday adaylığı için geçiyor.

Bu konuda gazetemize gelen bilgiler doğrultusunda son durumu öğrenmek üzere Murat Karabacak ile görüştük.  “Payas Belediye Başkanlığına talip misiniz? Bu konuda partililerden ve Payas seçmeninden duyumlar aldık” şeklindeki sorumuz üzerine gazetemizde gerçekleşen röportajda şu açıklamalarda bulundu:

“Payas yaklaşık 30 bin seçmenin bulunduğu bir ilçemizdir. MHP olarak bu güzel ilçeye geçmişten bugüne kadar verdiğimiz emekler ortadadır. Camiamız bizi bu göreve layık görüyorsa biz her zaman göreve hazırız. Bu millet, bu vatan için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz. Liderimiz sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli ile yakın zaman önce Ankara’da bir araya geldik. Sayın Bahçeli’ye de bizzat bunu ilettim. Sağolsunlar Payas halkının  selam ve hürmetlerini şahsım aracılığıyla iletmek için çok yoğun mesai arasında makamlarında kabul ettiler. Bunun için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu ülkede TÜRK,üst kimlik ve asli unsurdur. Önüne-arkasına-altına-üstüne-yanına başka kimlik eklenemez. Ne Mutlu TÜRK’üm diyene.

Biz de Türk Milleti’nin onurlu bir evladı olarak memleketine hizmet etmekten asla tereddüt etmeyeceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. 4 Kasım ve 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak yaptığımız çalışmalar bilinmektedir. Ülkücü camianın daha çok büyümesi ve Payas’ta oy potansiyelinin artması bu çalışmaların bir göstergesidir. Bu nedenle başta partimizin  il yönetimi, milletvekilimiz ve üst düzey parti yönetiminin bu hizmete beni davet etmesi üzerine Payas Belediye Başkanılığı görevini  Payas halkı ile birlikte bu ilçeye yakışır şekilde yerine getirmeye hazır olduğumun bilinmesini isterim.”