Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Başkan Yeloğlu HBB Başkanlığı için çalışmalara başladı

Adı Hatay Büyükşehir Belediye

Adı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayları arasında geçen Antakya eski Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, sahaya iniyor.

2004-2009 tarihleri arasında Ak Parti’den Antakya Belediye Başkanı seçilen Yeloğlu, seçim çalışmalarının startını verdi.

Adaylığı konusunda kamuoyundan yoğun bir talebin olduğunu belirten Yeloğlu, “ insan şehrin, şehirde insanın aynasıdır. Ak Parti Belediyeciliği yerel yönetimde birçok ilkin mimarı. Türkiye’de sosyal belediyecilik, çözüm üreten belediyecilik kavramını, AK Parti yerleştirdi. Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmetin ilk kapısıdır. Bunun için bir kez daha aday oldum. Hatay’ın tüm renkleri kucaklamak için şehri, kültürü ile turizmi ile kalkındırmak için adayım” dedi.

Ak Parti’nin temel vizyonunun “Medeniyet” olduğuna dikkat çeken Yeloğlu, Hatay’daki barış ve huzur ortamına vurgu yaptı.

AK Parti Yerel yönetimler vizyonuna dikkat çeken Yeloğlu, “ bizim hedefimiz öncelikli olarak insan dostu şehir anlayışımızı hâkim kılmaktır. Kimlikli ve kişilikli şehirler oluşturarak medeniyetimizin şehir tasavvurunu ihya etmektir. Bunun için bir kez daha aday adayı oldum,  içinde büyüdüğün, kente hizmet etmek için aday oldum. Teşkilatımız ve Yerel yönetimlerin mimarı Genel başkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’da uygun görürse, bir kez daha hizmete talibim” diye konuştu.