Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Ata’dan Mülki Amirlere Veda Yemeği

Cumhurbaşkanlığı 2018/157 sayılı atama
Cumhurbaşkanlığı 2018/157 sayılı atama kararları ile Hatay’daki görev süreleri sona eren ve başka görevlere ataması yapılan Vali Yardımcısı Orhan Mardinli ve Hasan Gündoğdu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu onuruna Hatay Valisi Sayın Erdal Ata ve eşi Hanımefendi Nazan Ata  ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.
10 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 19.00’da Savon Otel’de gerçekleşen yemeğe,  Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu, Aydın Tetikoğlu, Erol Özkan, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Meral Batı Demirbaş ve ilçe kaymakamları katıldı.
Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Ata, mülki idare amirleri ile beraber görev yapmaktan, onları tanımaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade ederek başladığı sözlerini, yeni görevlerinin hayırlı olması dileğiyle sürdürdü. Vali  Ata “Bizim mesleğin bir özelliği de belli bir süre görev yaptığınız ve güzel münasebetler kurduğunuz yerlerden bir süre sonra ayrılmak durumunda kalmanızdır. Siz değerli meslektaşlarıma Hatay’da yaptığınız başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevlerinizde üstün başarılı hizmetler diliyorum” dedi.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeği yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.