Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahil Cami İskenderun’un simgesi olacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii projesinin hızla ilerlediğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İSKENDERUN’UN SİMGESİ OLACAK

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, camii yapımının büyük bir titizlikle yapıldığını belirterek,”İskenderun’da bu eser bir sembol olacaktır. Bu camiinin kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte olmasını arzu ediyoruz. Körfezin incisi şehrimize yakışacak nitelikte olacak olan Nihal Atakaş Caminin inşaatı bittiğinde camimiz ile gurur duyacağız. Caminin kaba inşaatı bitti, çevre duvarları çekildi, peyzaj ve şadırvan tamamlandı. Dış ve iç cephelerde yer alan SNC mermer ve kubbe titanyum çinko kaplama bitti. Elektrik ve su tesisatları çekildi ”dedi.

YAPIMI SON AŞAMAYA GİRDİ

Başkan Seyfi Dingil,”camii içerisinde ve dış avluda saha mermer kaplamalarımız bitmek üzere olup ses sistemi ve peyzaj çalışmalarının ardından hizmete açılacaktır. Yani kısacası Nihal Atakaş Cami’miz şuan tamamlanmak üzeredir. Bu anlamda caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever işadamımız Recep Atakaş beye tüm emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.