Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Palmiye Hastanesi’ne 4 Yeni Hekim

Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu,

Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu, bölgede daha önce önemli hizmetlerde bulmuş, eğitim süreçleri bakımından da son derece başarılı Palmiye ailesinin kendi kadrosuna kattığı 4 hekimi kamuoyuna tanıttı.

 

Palmiye Hastanesi’nin başhekimlik odasında düzenlenen toplantıda Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Erayman, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Kemal Kılıç, Radyoloji Uzmanı Dr. Seda Çam ile Beslenme ve Diyet Uzmanı Ecem Boran da hazır bulundu.

 

Bünyelerine yeni katılan hekimleri tanıtan Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu, “1977 Ankara doğumlu olan Dr. Kemal Kılıç, Ankara Üniversitesinde tıp eğitimini tamamladı. Uzmanlık eğitimini Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayan doktorumuz dokuz yıldır İskenderun Devlet Hastanesinde hizmet verdikten sonra bu hafta itibariyle Palmiye Ailesine katıldı” dedi.

 

1983 doğumlu olan Dr. Ali Erayman Hacettepe Üniversitesinde tıp eğitimini tamamladığını belirten Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu “Uzmanlık eğitimini ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlayan Doktor Erayman, 2014-2016 yılları arasında Yrd. Doç. olarak Mustafa Kemal Üniversitesinde görev yaptı. 2016 – 2018 yılları arasında Sakarya’da özel bir hastanede çalışan doktorumuz yine bu hafta itibariyle bünyemizde göreve başladı” diye konuştu.

 

Tıp eğitimini Hacettepe Üniversitesinde tamamlayan 1984 İskenderun doğumlu Radyoloji Uzmanı Doktor Seda Çam ile ilgili Başhekim Şahutoğlu “Ankara Numune eğitimi ve Araştırma Hastanesinde Radyoloji ihtisasını tamamlayan Çam, mecburi hizmetini Samandağ Devlet Hastanesinde yaptı. 2016-2018 yılları arasında İskenderun Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Seda Çam artık Palmiye Hastanesinde görevine devam edecek. Diyetisyen Ecem Boran da Doğu Akdeniz Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Cebeci Çocuk Hastanesi, İskenderun Devlet Hastanesi ve Palmiye Hastanesinde stajlarını yaptı. Artık hastanemiz bünyesinde hizmet vermeye devam edecek” şeklinde konuştu.