Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankarada’da gündem Amanos Tüneli

Ziyaretçilerin ‘’Hayırlı Olsun’’ faslı

Ziyaretçilerin ‘’Hayırlı Olsun’’ faslı sonrası sohbet, Hassa  Amanos Tünel Projesi ile devam ediyor. Projenin fikir babası Hatay Ak Parti milletvekili H.Bayram Türkoğlu yaptığı açıklamada; Proje ihalesi tamamlanmıştır. Tünel güzergahında bulunan Hassa’nın köylerinde zemin etüdüyle ilgili sondaj çalışmaları devam etmektedir. İnşallah,yakın zamanda yapım ihalesi projesini de gerçekleştirerek Hatay halkıyla , ilk kazmayı ,Amanos eteklerine vuracağız.” dedi.

Seçim bölgesinin yanı sıra Hatay’ın diğer ilçelerinden de vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği, Hatay Ak parti Milletvekili Hüseyin Yayman ‘da yaptığı açıklamada; Artık “Projeler Konuşulmalı” dedi.

Hatay halkı bundan böyle geleneksel  siyaseti bir kenara bırakıp, fikirlerin tartışıldığı, projelerin sunulduğu, bir siyasi yapı geliştirmeliyiz .dedi. Yeni Türkiye şartlarında çok çalışma ve gayret etmenin önemine vurgu yaparak, artık tayın ,torpil ve şikayet eksenine dayalı politikaların iflas ettiğini belirterek, pozitif fikirlerin yer aldığı, STK ların rol aldığı,çılgın projelerin konuşulduğu bir siyaset geliştirmek zorundayız dedi.

Milletvekili Yayman, Hassa Amanos Tüneli, Hassa Organize Sanayi, Yoluklar Göleti, Menzelet Barajı, Kapalı Çarşı projesi  vb bizim yol haritamız olmalı, diyerek sözlerini tamamladı.