Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

34. Erhan Aksay Turnuvası şampiyonu belli oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’ın anavatana katılışının 79’uncu yıl dönümü kutlamaları münasebetiyle düzenlenen 34’üncü Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın Hatay şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev oldu.

HBB Mehteran Takımı eşliğinde başlayan final karşılaşmasına CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hataysporlu eski futbolcular ve çok sayıda futbolsever katılım gösterdi.

Medeniyetler kenti Hatay’ın barış ve kardeşlik ortamını arttırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen, Hataylıların büyük ilgi ile takip ettiği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. 21 Temmuz Cumartesi günü Esentepe Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen, final karşılaşması, şöhretler karması maçı ile başladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın oynadığı müsabakada Hatayspor’un eski futbolcuları ter döktü.

ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ

Seyir zevki yüksek geçen şöhretler karması maçının ardından Körfez Grubu Şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev ile Antakya Grubu Şampiyonu Aydınlıkevler Sosyal Yardımlaşma Derneği karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelenin normal süresi 3-3 beraberlikle noktalandı. Penaltı atışlarının gerçekleştirilmesinin ardından Mehmet Boşnak Yıldev Takımı şampiyonluğu göğüsledi.

Karşılaşmaların sonunda Başkan Savaş ve merhum Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay, şöhretler karmasında mücadele eden Hatayspor’un eski futbolcularına katkılarından dolayı plaket, şampiyon olan Mehmet Boşnak Yıldev takımına da şampiyonluk kupasını takdim ederek emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Maçların ardından katılımcılara Hatay’ın yöresel lezzetlerinden mercimekli aş ikramında bulunuldu. 34’üncü Erhan Aksay Futbol Turnuvası, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.